BA:s Stallteknik (Logotyp)
Ydre-Grinden (Logo)

Låsbar (Manuell/Självstängande)

Ydre-Grinden (Låsbar ärfront)Låsbara grindar kan många gånger vara till stor hjälp. Ofta sparar du både tid och kraft med möjligheten att djuren låser fast sig själva istället för att du manuellt ska fånga och binda upp varje enskilt djur. Du har hjälp både vid vardagssysslor som foderhantering och kanske utgödsling, men även vid speciella tillfällen som seminering och veterinärbesök.

Fronten går också att få med så kallat kalvskydd.

Nackbom

Ydre-Grinden (Nackbom)Nackbom har blivit ett allt vanligare alternativ till konventionella ätfronter.
Nackbommen är med enkla medel justerbar både i höjd- och djupled. Antalet ätplatser i bredd blir inte exakt bestämt utan djuren står så tätt som de finner behagligt.
Ett nackbomssystem blir också i högre grad en kostnadseffektiv lösning.

Gaffelfront

Ydre-Grinden (Gaffelfront)Gaffelfronten är den ätfront som är vanligast.
Den fungerar lika bra till både stora och små djur och vi tillverkar den på din måttbeställning.
Djuren står på bestämda avstånd och många menar att en front med fasta platser innebär en lugnare och bättre miljö vid foderbordet.

Pinnfront

Ydre-Grinden (Pinnfront)Pinnfronten är ett bra alternativ när man behöver en front som är enkel men extra tålig. Om djuren är av modell större finns också fördelen med de öppna ätplatserna.
De stående 60,3 mm rören är tillräckligt korta för att djuren smidigt ska kunna lyfta huvudet och kliva åt sidan utan att dra ut huvudet och dra med sig foder ut från foderbordet.